Back-up på dina digitala foton

Det har aldrig varit så lätt att föreviga minnen som det är nu. De allra flesta mobiltelefonerna är utrustade med bra kameror, vilket gör att du kan fotografera när än andan faller på. Den enda nackdelen är att telefonen laddar ur snabbare om du har kameran öppen hela tiden. Det kan du dock lösa enkelt genom att ta med dig en powerbank på dina turer. En sådan kan du skaffa på nätet utan problem.

Se till att ta backup

För några årtionden sedan var det betydligt mer omständligt att fotografera. Då var det nödvändigt att ta med en kamera, som var tvungen att vara utrustad med en filmrulle. Den räckte till några få kort, därefter var det dags för framkallning. En skillnad var att du då hade alla kort framkallade. Idag finns det många kort som bara existerar på telefonen eller digitalkameran.

Det gör förstås inget så länge enheten är hel, men om den skulle gå sönder riskerar du att förlora alla minnen. Det är därför otroligt viktigt att du ser till att ta backup på alla digitala foton. Det finns gott om sådana tjänster på nätet som du kan dra nytta av. Du kan naturligtvis även välja att tanka över bilderna till ett USB-minne om du hellre vill lagra dem själv.

Comments are closed.
Back To Top